/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Munteanu, despre candidatura PSRM la alegerile locale: „Plahotniuc are acum doi candidați toxici pentru Chișinău!”

missing
18 martie 2018, ora 16:36

„Precum era și de așteptat, șeful fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, cel care a răspuns, mereu, prompt și umil la toate comenzile Binomului, inclusiv de „înscăunare” prin încălcarea legii a uzurpatoarei Silvia Radu, cel care a organizat poslușnic votarea tuturor comenzilor lui Plahotniuc în consiliul municipal Chișinău, a fost desemnat să candideze din partea socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului. Respectiv, Plahotniuc are deja, oficial, un candidat trimis să fure voturile chișinăuienilor, spre a-i satisface acestuia necesitățile politice și de business. Urmează și alți candidați ai lui Plahotniuc, printre care, desigur, și candidatul principal – „Silvia Bradu – gospodina”, a mai scris Munteanu.

Reamintim că, Valeriu Munteanu a fost desemnat candidatul Partidului Liberal pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău. Anunțul a fost făcut marți, 13 martie.

De menționat că, Valeriu Munteanu este fost ministru, deputat și primar. Din 30 iulie 2015 până la 30 mai 2017 a exercitat funcția de Ministru al Mediului al Republicii Moldova. A fost și deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 3 noiembrie 2009 până în 30 iulie 2015, primar al satului Floreni din raionul Anenii Noi din partea Partidului Liberal în perioada iunie 2007 — noiembrie 2009, vicepreședinte al Partidului Liberal din 26 septembrie 2010 și membru al Biroului Politic al Partidului Liberal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram