/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Situația operativă în urma condițiilor meteo: Mai multe autoturisme au fost deblocate din zăpadă

missing
18 martie 2018, ora 16:54

La lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 242 unități de tehnică cu 302 persoane, care au împrăștiat 1386 tone de material antiderapant. Salvatorii și pompierii au intervenit în 4 situații de tractare și deblocare a mijloacelor de transport.

Intervenția angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a avut loc pe drumuri locale din raionale Rezina, Șoldănești, Ungheni și Dubăsari. În total au fost deblocate 3 autoturisme și un camion ce transporta pâine.

Potrivit ministrului Economiei, Chiril Gaburici, pe drumul M1 Chișinău-Leușeni se circulă cu dificultate la ieșirea din oraș. Multe mașini cu cauciucuri de vară au fost trase pe dreapta, iar un automobilul a fost accidentat într-o curbă. Totodată, mașinile de tonaj mare, care au cauciucuri de vară, blochează circulația. Pe acest segment de traseu circulația va fi dirijată, până când sectorul de drum va fi deszăpezit și aplicat material antiderapant.

Conform informației Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, din cauza podurilor de gheață formate pe râul Nistru, rămâne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader Cosăuți și Soroca.

La lucrările de prevenire și lichidare a consecințelor situațiilor excepționale în republică sunt antrenate forțele IGSU în componența a 123 de autospeciale cu 363 de angajați.

Salvatorii îndemnă conducătorii auto să nu pornească la drum, iar cetățenii sunt rugați să asculte mesajele autorităților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram