/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Cod Galben de ninsoare: Cum se circulă pe traseele naționale și care sunt cele mai dificile în deplasare

missing
18 martie 2018, ora 14:57

Pentru împrăștierea materialului antiderapant pe drumuri au fost utilizate peste 250 unități de tehnică și distribuite 1 550 de tone de material antiderapant.

Astfel, poliția recomandă cetățenilor din zonele în care ninge abundent, care sunt subiecții unor situații nefaste, să apeleze cu încredere 902. Cei de la Inspectoratul Național de Patrulare a sporit număr unităților de Patrulare, mai ales în zona de Nord a țării, acolo unde ninge mai intens. De asemenea, cei de la Direcția Generală Securitate Publică, s-au mobilizat în număr mai mare ca de obicei și vor avea grijă în primul rând de persoanele de vârsta a treia, de persoanele fără adăpost.

Totodată, Inspectoratul General al Poliției recomandă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să-l parcurgă și situația meteorologică existentă și să echipeze unitatea de transport corespunzător. Pietonii sunt îndemnați să fie atenți și să evite zonele carosabile, mai ales o dată cu lăsarea întunericului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram