/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alegeri Rusia 2018: Șefa CEC-ului anunță o tentativă de atac informatici asupra site-ului instituției

missing
18 martie 2018, ora 14:39

Asemenea atacuri sunt foarte frecvente. Eforturi de perturbare a site-ului au avut loc în timp ce alegători din Extremul Orient votau deja, însă ele au fost respinse de autoritățile ruse, a precizat Ella Pamfilova.

În contextul în care autorități americane anchetează cu privire la presupuse atacuri informatice ruse și alte amestecuri în alegerile care l-au adus pe Donald Trump la Casa Albă în 2016, autoritățile ruse au avertizat că puteri străine caută să se amestece în scrutinul de duminică.

Președintele rus Vladimir Puțin urmează să obțină al patrulea mandat și spera la o prezență la urme importantă, în pofida apatiei alegătorilor.

Ella Pamfilova a anunțat că, la nivel național, prezenta la vot la ora locală 11.00 (10. ora României) a fost de 16,9%. La precedentele alegeri, din 2012, prezentă la vot la acea oră a fost de 12,1%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram