/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Care este starea drumurilor naționale? Tone de antiderapant au fost împrăștiate pe trasee

18 martie 2018, ora 09:50

Începând cu seara zilei de ieri, 17 martie, pe drumurile naţionale se efectuează lucrări de patrulare, deszăpezire şi combatere a lunecuşului. La moment, în procesul tehnologic sunt antrenate: utilaje speciale – 230 de unități, material antiderapant – 2001 tone, muncitori rutieri – 278.

Circulaţia rutieră pe drumurile naţionale este asigurată în condiții de iarnă. Sectoarele de drum ce prezintă un pericol sporit pentru circulația rutieră pe timp de iarnă sunt monitorizate, pentru a se interveni urgent în caz de necesitate.

Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă șoferilor să renunțe la călătoria cu automobilul, dacă nu este una urgentă. De asemenea, pietonii și conducătorii sunt îndemnați să fie prudenți în trafic, să respecte cu strictețe regulile de circulație și indicatoarele rutiere, să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram