/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dintr-un magazin din Capitală au fost retrase 100 kg de semifabricate. Motivul

17 martie 2018, ora 14:53

Printre încălcările depistate de inspectori se numără nerespectarea normelor sanitare și de igienă (utilizarea ustensilelor și utilajelor murdare cu un grad avansat de uzură), slaba igienizare a încăperilor de producere, nerespectarea elementară a condițiilor de menținere a igienei personale), ignorarea normelor de vecinătate la păstrarea produselor alimentare, lipsa marcajului ce ar indica data și termenul de păstrare a semifabricatelor și produselor finite. Produsele culinare se comercializează cu termen de valabilitate expirat. Printre alte încălcări depistate este și nerespectarea regimului termic de păstrare a produselor finite și semifabricate.

Administrația magazinului a fost prevenită că, în caz de tergiversare a înlăturării neregulilor depistate, activitatea secției de semifabricate va fi suspendată.

De menționat, că de la începutul lunii curente, inspectorii din subdiviziunile teritoriale ANSA au efectuat controale inopinate și programate la 82 de magazine alimentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram