/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

DoReDos își încep turneul de promovare pentru Eurovision. În ce țări vor concerta

17 martie 2018, ora 12:47

Investițiile pentru turneul de promovare sunt scoase din buzunarul cântăreților, dar membrii echipei speră să găsească în curând un sponsor. Producătorul trupei a mărturisit că a modificat și programul evoluției: „S-a schimbat echipa. Vor fi doi back-vocaliști din Suedia. Echipa a devenit internațională. Un dansator din Moldova, altul din Rusia”.

Menționăm că recent, DoReDos a lansat videoclipul la piesa „My lucky day” cu care urmează să reprezinte Republica Moldova la concursul Eurovision 2018. Videoclipul poate fi urmărit AICI.

În acest an 42 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram