De două luni stă ţintuită pe patul de spital, iar singura ei dorinţă este să meargă la mormintele soţului şi copilului. A suferit mai multe intervenţii chirurgicale, iar acum are nevoie de bani pentru o lungă perioadă de recuperare.

Din ziua tragediei, Cezara Todica a fost nevoită să ia totul de la capăt. Abia recent a aflat că soţul şi fiica de doar un an şi jumătate nu mai sunt în viaţă.

În curând va fi externată, dar pentru a merge la mormintele soţului şi fiicei sale are nevoie de ajutor.

Mama Cezarei, care a stat zi şi noapte la căpătâiul fiicei sale, spune că nu are posibilitate să o ajute să se ridice din pat cu salariul de 700 de lei pe care îl primeşte. Iar cu cei 12 copii pe care îi are nu a reuşit să pună bani deoparte.

Amintim că accidentul din dimineaţa zilei de 15 ianuarie a avut loc după ce şoferul unui automobil marca Audi, care avea viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal o Dacie, în care se afla şi Cezara Todica, soţul ei şi copilul lor.

Cinci oameni au murit pe loc, iar Cezara şi încă o tânără au fost rănite grav. Psihologul Tatiana Mânăscurtă s-a oferit să o consulte pe Cezara.

Oamenii care sunt dispuşi să o ajute pe tânără pot face donaţii în contul afişat pe ecran.

BIC: MOLDMD2X317
IBAN: MD26ML000002259A17169741
MDL
IDNP: 2000034072774
Sirbu Nelea

Pentru mai multe informaţii, o puteţi suna pe mama Cezarei, Nelea Sârbu, la numărul de telefon 06 9510573.