Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru un weekend care se anunță răcoros

evenimente

Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul răcoros, dar în pofida temperaturilor joase, noi am pregătit o listă de evenimente la care să mergi să te încălzești, să te relaxezi, să te bucuri de timpul tău liber și să te inspiri pentru o nouă săptămână de lucru.

# Cupa Liceelor la Ce? Unde? Când? 2018

Cupa Liceelor la Ce? Unde? Când? este un concurs cu participare gratuită dedicat elevilor de la instituțiile de învățământ din Republica Moldova, organizat anual de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, cu susținerea Direcției Generale Educație, Tineret şi Sport a Consiliului Municipal Chișinău. Dacă vreți să participați, găsiți toate detaliile pe facebook. 

# Ședința deschisă marca Clubul Oratorilor

Dacă ai frică de vorbitul în public sau vrei să înveți tehnici funcționale pentru un discurs bun, Clubul Oratorilor te invită la o ședință deschisă la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu”.  Membrii C.O. te vor descătușa de problemele cotidiene și te vor transpune, prin intermediul discursurilor, într-un orizot necunoscut, cu viziuni și idei noi. Detalii, aici.

# Cum Să Înveți Eficient

Ştiinţa a dovedit că abilităţile de învăţare pot fi dezvoltate şi îmbunătăţite dacă ştii CUM să înveţi. Abilitatea de a învăţa poate fi dezvoltată pe parcursul întregii vieţi. Odată ce afli elemente de bază despre cum funcţionează creierul şi înţelegi cum are loc procesul de învăţare, devii mult mai conştient de capacităţile tale şi îţi poţi creşte performanţele.  Află toate aceste lucruri sâmbătă, la un training organizat la Liceul Academiei de Științe a Moldovei. Detalii, aici.

# Campionatul Național de OFF ROAD Republica Moldova, Etapa I

Vino la prima etapă a Campionatului național de Off Road, care va avea loc la Măgdăcești. Proba va dura 6 ore, timp în care piloții vor parcurge un traseu de 80 de km de drum cu obstacole. Detalii, aici.

# Concurs Național Ecologia în proză, versuri și culori

Îți place să pictezi, să scrii proză, sau chiar poezii? Atunci e timpul să participi la cea de-a doua ediție a concursului național Ecologia în proză, versuri și culori, organizat de către Clubul Ecologiștilor al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova. Cum poți să participi, de ce ai nevoie, dar și alte detalii despre concurs, găsești pe pagina oficială a evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente