Tinerii sunt invitați pentru a participa gratuit la prezentările celui mai prietenos centru de dezvoltare financiară

avanti

Eşti curios să afli cum te ajută noile tehnologii să-ţi economiseşti timpul şi banii? Îţi doreşti să fii în trend cu cele mai noi evoluţii în sectorul financiar-bancar? Vrei să ştii cum să intri în posesia unor resurse financiare sigure pentru afacerea ta?

Din data de 20 martie ai şansa să afli de la cei mai buni experţi ultimele noutăţi din domeniu. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi AICI pentru a participa absolut gratuit la prezentările celui mai prietenos centru pentru tineri „MAIB Studio Avanti”.

Prezentările se vor axa pe următoarele subiecte:

  • Credite bancare cu componenta de grant (în data de 20, 22, 27 şi 29 martie). Tinerii antreprenori vor avea oportunitatea să descopere care sunt programele naţionale prin intermediul căror ar putea atrage fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea propriei afaceri.
  • Credite pentru tineri. Carduri de credit (în data de 03, 05, 10, 12 aprilie). Participanţii vor putea afla cum să-şi aleagă cel mai bun şi avantajos credit, care sunt tipurile şi particuparităţile produselor creditare.

Centrul pentru Tineri „MAIB Studio Avanti” a fost lansat de către BC “Moldova Agroindbank” SA pentru a stabili un dialog deschis cu tinerii, pentru a le înţelege mai bine necesităţile şi pentru a le oferi cele mai potrivite soluţii.

Sesiunile de instruire sunt adresate atât tinerilor care intenţionează să se lanseze în business sau care deja şi-au deschis o afacere, cât şi celor mai mici, liceeni, studenţi. Tinerilor li se oferă consiliere şi orientare în profesie, posibilitatea de a urma un stagiu în cadrul băncii.

Informativ şi util la un click distanţă CLICK

Pentru informaţii suplimentare apelaţi Call Center: (022) 268 999 sau accesaţi pagina WEB a băncii: www.maib.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente