/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Platforma DA refuză să negocieze cu PDM: „Nu vom avea niciun fel de candidați unici”

missing
16 martie 2018, ora 17:36

„Înțelegem că prin inițierea așa-zisei tentative de dialog încercați să întindeți, pe de o parte o cursă partidelor pro-europene și antioligarhice veritabile, iar pe de alta vă pregătiți strategia de susținere a pseudo-primarului interimar Silvia Radu, intrată în primăria capitalei pe ușa din spate a bunului simț și a legii. Suntem siguri că ați cunoscut poziția noastră cu mult înainte de ziua când ați intoxicat spațiul public cu ideea susținerii candidatului unic pro-european și aveți nevoie de răspunsul nostru suplimentar pentru argumentarea viitoarei alianțe parlamentare cu PSRM”, se menționează în mesajul semnat de Andrei Năstase.

Platforma DA susține că nu va face niciun fel de aranjamente cu PDM: „Nu vom avea niciun fel de candidați unici și nu vom trata niciun subiect de valoare cu niște hoți și criminali care au uzurpat puterea în stat fluturând în dispreț flamurile pro-europene”.

Menționăm că Vlad Plahotniuc a anunțat că partidul pe care-l conduce nu va înainta candidați la alegerile locale din Chișinău și că va sprijini candidatul partidelor de dreapta, oricine ar fi el. Și asta pentru a nu permite, spune el, socialiștilor să câștige Primăria capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram