Ai idei neobișnuite și dorești să le implementezi? O nouă platformă ajută tinerii să-și promoveze lucrările de artă

Снимок

Când ai o idee, gândul creației te urmărește până la înfăptuire. Dornică de realizări, echipa DIARTS anunță lansarea site-ului suntcreativ.md.

Scopul proiectului este să ofere tinerelor talente o platformă de promovare online a lucrărilor de artă.

Acest site lansează o provocare pentru toți tinerii să-și descopere talentele, să-și investească timpul în dezvoltarea creativității și să-și urmeze visul. Cei care doresc să-şi promoveze articolele de artă cu scopul de a le vinde, se pot înregistra pe site-ul suntcreativ.md, urmând ulterior indicațiile administrative.

Totodată, site-ul va pune la dispoziție o platformă de crowdfunding unde tinerii voluntari își vor descrie ideile de proiecte socio-culturale, încurajând oamenii să doneze pentru realizarea proiectului prezentat.

Echipa DIARTS se numără printre câștigătoarele celei de-a treia ediții a hackathon-ului – „Puterea a cincea” cu genericul „Cum faci bani din Internet”, desfăşurat în perioada 14-16 iulie, 2017 la Chişinău. Formată din patru membri, care au diferite domenii de specialitate, echipa a reușit să  convingă  juriul, în decursul celor trei zile de hackathon, că proiectul lor merită implementat, scrie dincahul.md

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente