/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ședința Parlamentului: Deputații vor dezbate vineri moțiunea împotriva lui Iurie Leancă

missing
16 martie 2018, ora 07:00

Inițiatorii moțiunii sunt deputații socialiști și comuniști, care vor să-l demită pe Iurie Leancă. Aceștia îl critică pe Leancă pentru declarația sa conform căreia integrarea europeană a Moldovei poate fi posibilă doar „cu”și „prin” România. În replică, președintele Partidului Popular European din Moldova susține că argumentele stângii sunt „expirate”.

„Solicităm în mod de urgență inițierea procedurii de demitere din funcție a viceprim-ministrului RM, domnul Iurie Leancă. Domnul Leancă a recunoscut în mod deschis și public că la un referendum el personal ar vota unirea Moldovei cu România,” a spus Inna Șupac, președinta fracțiunii PCRM.

Pe o rețea de socializare Iurie Leancă a scris că argumentele pe care le-au prezentat PCRM și PSRM demonstrează încă o dată că principiile de care se conduc acești politicieni sunt expirate și nu aduc folos cetățenilor Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram