Cariera Mea extinde termenul de înregistrare pentru „Professional Engineering Competition”

goldberg-winners

În contextual solicitărilor multiple de a prelungi perioada de înregistrare. Cariera Mea extinde termenul de aplicare pentru „Professional Engineering Competition” până pe 20 martie, ora 23:59.

Formează-ți echipa și aplică, nu mai sta pe gânduri. E șansa ta de a demonstra lumii întregi că un ”Einstein” se află și în Moldova.

Cum poți participa?
#Vârsta 16-18 ani;
#Formează-ți o echipă din 4-5 prieteni;
#Înscrie-te tu și fiecare membru al echipei în acest FORMULAR până pe 20 martie 2018

Evenimentul are drept scop dezvoltarea abilităților inginerești, creativității, capacității de a lucra în echipă și de a îndeplini sarcinile conform profesiei.

În cadrul concursului vor participa 7 echipe din țară a câte 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.

Pe parcursul competiției tinerii vor mai avea parte de un târg de organizații de voluntariat, de dezvoltare personală, VR, imprimare 3D, robotică și alte multe alte lucruri interesante.

Spre final fiecare echipă își va prezenta proiectul, iar juriul, format din organizatori și parteneri, va alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.

Mai multe pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente