11:27:16 29.03.2024
Stiri

VIDEO // IMAGINI ŞOCANTE ţinute la secret de Pentagon timp de 3 ani. Este dovada unei civilizaţii EXTRATERESTRE cu o tehnologie super avansată?

Știri 15.03.2018 21:00 Vizualizări2067 Autor: Ziarul National


VIDEO // IMAGINI ŞOCANTE ţinute la secret de Pentagon timp de 3 ani. Este dovada unei civilizaţii EXTRATERESTRE cu o tehnologie super avansată?

Un nou video arată că Pentagonul, şi nu numai, trebuie să ia în serios existenţa OZN-urilor. Filmuleţul de două minute înregistrat cu ajutorul unei camere de pe avionul de vânătoare F/A 18 al Marinei a uimit militarii.

„Ce ... e chestia aia?”, a strigat pilotul avionului. Video-ul de mai jos a fost realizat în 2015 pe Coasta Estică, scrie Fox News.


Materialul a fost postat online de Stars Academy of Arts and Science, care nu a spus cum l-a obţinut, dar a precizat că oricine poate face rost de el cu ajutorul unei cereri, datorită Actului de Libertate a Informaţiei.

Astfel de înregistrări au tot apărut în ultima vreme şi „par să furnizeze dovezi ale existenţei unei tehnologii mult superioare decât cea a Statelor Unite şi a aliaţilor săi”, a precizat Christopher Mellon, un fost oficial al armatei în administraţiile Bush şi Clinton şi colaborator al Stars Academy.

Acesta se întreabă dacă nu cumva Statele Unite „a fost surclasată tehnologic de Rusia sau China sau dacă acestea nu reprezintă cumva dovada existenţei unei civilizaţii extraterestre. Din păcate, nu ştim, pentru că nici măcar nu căutăm răspunsuri”, a adăugat acesta, criticând atitudinea de indiferenţă a autorităţilor americane cu privire la OZN-uri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md