/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Vinul Moldovei reprezentat printr-un stand exclusiv la ProWein. A fost creat timp de 2.500 de ore

missing
15 martie 2018, ora 19:36

La crearea acestui stand exclusiv, 12 artiști moldoveni au lucrat timp de peste 2.500 de ore, manual, folosind 500 de ace, sute de mii de cusături și peste 50 kg de lână, pentru a broda 130 de metri pătrați de pânză.

Această operă de artă, unică în lume, poate fi văzută și contemplă la ProWein Düsseldorf în perioada 18-20 martie. Aici vizitatorii vor putea gusta vinuri de la 39 de vinării din țara noastră, care își vor prezenta produsele, unite sub brandul de țară „Wine of Moldova”.

La eveniment vor putea fi degustate și vinurile câștigătoare ale concursurilor internaționale de profil în 2017 – vinuri de calitate care reflectă tradițiile vinicole milenare ale poporului nostru, combinate cu idei moderne și inovative.

În 2018 Moldova a fost nominalizată de Organizația Mondială a Turismului drept „Wine Tourism World Capital” (Capitala mondială a turismului vitivinicol) și va găzdui Conferința Mondială a Turismului Vitivinicol în 6-7 septembrie 2018.

Participarea „Wine of Moldova” la ProWein este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) cu sprijinul Proiectului Competitivitate al Republicii Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram