Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Silvia Radu face curat la…

Silvia Radu face curat la șefia Preturii sectorului Ciocana. Motivul pentru care a demis pretorul și vicepretorul

Silvia Radu și șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc

După ce a inspectat procesul de efectuare a lucrărilor de curățenie în sectorul Ciocana, desfășurate în cadrul campaniei „Facem curat lună”, primara interimară a Chișinăului, Silvia Radu i-a demis din funcție pe pretorul sectorului, Galina Bostan, și pe vicepretorul Anatolie Portnoi. Dispozițiile  în acest sens au fost semnate de Radu astăzi, 15 martie.

„Primara interimară a capitalei, Silvia Radu, a demis-o din funcție astăzi, 15 martie, pretorul sectorului Ciocana șPrimarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a eliberat-o din funcţie pe pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan.

De asemenea, primarul interimar l-a eliberat din funcţie şi pe vicepretorul sectorului Ciocana, Anatolie Portnoi.

Dispoziţiile primarului general interimar, Silvia Radu, au fost emise astăzi, 15 martie 2018. Funcţionarii au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a controlului efectuat pe parcursul zilei de ieri în sector, în cadrul campaniei de curăţenie de primăvară „Facem curat lună”, scrie într-un comunicat de presă al Primăriei.

În cadrul ședinței din 13 martie, la care au participat operatorii de salubrizare din capitală, primara interimară Silvia Radu a anunțat că demarează campania de curăţenie a orașului sub genericul „Facem curat lună”.