/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Urmărește cel mai nou single The Motans. O piesă despre dragoste, dezamăgire și renunțare

missing
15 martie 2018, ora 18:36

„Jackpot e o piesă care vorbește de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ajunge la sufletele ascultătorilor. La producție s-a lucrat împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac și am încercat să abordăm împreună un alt stil, care se potrivește mai mult cu starea și mesajul piesei”, declară artistul, care le mulțumește lui Bogdan Păun și lui Alexandru Mureșan pentru entuziasmul și munca depuse pentru a crea și realiza videoclipul.

„M-am implicat și eu, alături de ei, la scrierea scenariului, am vrut să arătăm dragostea ca pe ceva murdar, dar fără de care oamenii sunt goi pe dinăuntru (culoarea albă). Personajul principal este nevoit să se piardă în toate păcatele lumii ca să se curețe de această murdărie și să uite o dragoste care, cu părere de rău, nu a fost reciprocă. Într-un final, personajul principal rămâne singur, cu sufletul distrus și pustiu, dar alb imaculat”, încheie Denis.

Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeș, muzica – Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun.

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queens”, lansat în urmă cu o săptămână la Teatrul Elisabeta din București, poate fi găsit și aici Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și care a devenit piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram