/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noi detalii în cazul tinerei găsite moarte la tomberon. Suspectul a divulgat poliției motivul crimei

missing
15 martie 2018, ora 13:41

Tânăra activa în cadrul unui salon de frumusețe din sectorul Ciocana. Cei doi erau divorțați și nu mai locuiau împreună de ceva timp, însă țineau legătura pentru că aveau un copil comun.

Bărbatul susține că a recurs la acest gest, după ce în urma unor discuții contradictorii cu victima, aceasta l-ar fi ofensat cu un cuvânt urât, fapt care l-a determinat să săvârșească omorul. Acesta ar fi strangulat-o cu un prosop, până când femeia a murit.

Potrivit forțelor de ordine, bărbatul a fost reținut în preajma unei piețe. Se investighează dacă despre crimă erau la curent și alte persoane.

Vineri, 16 martie, pe numele suspectului urmează să fie eliberat un mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 15 la 20 de ani de închisoare.

Reamintim că, corpul unei femeii a fost găsit într-un container de gunoi marți, 13 martie. Informația a fost comunicată poliției dimineața, la ora 07.40, de către persoana care mătura strada și a găsit cadavrul într-o geantă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram