18:58:42 23.04.2024
Stiri

FOTO // Cine este femeia găsită moartă, într-o geantă, lângă un tomberon din Chișinău

Social 15.03.2018 13:00 Vizualizări32672 Autor: Ziarul National
FOTO // Cine este femeia găsită moartă, într-o geantă, lângă un tomberon din Chișinău Facebook
Olga Galațan


UPDATE // Poliția, citată de „Pro TV”, susține că, pe 8 martie, femeia de 29 de ani a mers în vizită la fostul ei soț, care închiria un apartament la Buiucani, unde ar fi stat două zile. Pe 10 martie, cei doi ar fi stat împreună la masă și ar fi consumat alcool împreună cu o vecină. Seara, dupa o ceartă care s-a iscat între ei, individul a luat un prosop și a strangulat-o.

Cu doar câteva ore înainte ca să fie omorâtă, femeia a discutat la telefon cu mama ei.

Mama victimei spune că, pe 10 martie, seara, în jurul orei 22:00, fiica sa a sunat-o și au vobit câteva minute la telefon. Duminică, însă, fiica ei nu a mai ajuns acasă. Femeia mai spune că duminică și-a sunat fiica de nenumărate ori, însă telefonul era deja deconectat.

Tot mama victimei spune că fiica ei a divorțat de fostul ei soț acum câțiva ani și că cei doi au împreună un baiat de 8 ani, care stă acum cu ea.

Ea mai spune că, în ultimii 3 ani, fostul ei ginere nu a mai mers să-și vadă copilul, însă susține că bărbatul nu era agresiv și că cei doi au început să-și vorbească și poate intenționau să se împace.

Potrivit autorităților, după ce a comis crima, bărbatul a ținut corpul neînsufletit al femeii în apartament 3 zile, până l-a dus la tomberon.


Femeia de 29 de ani, găsită pe 13 martie curent moartă și pusă într-o geantă lângă un tomberon de pe strada Sucevița din Chișinău, este Olga Galațan, originară din satul Leușeni, raionul Hâncești.

Olga își schimbase poza de profil de pe Facebook pe 3 martie curent și indicase pe aceeași rețea că muncea realizatorare la flori. Anterior, aceasta a activat în calitate de inspector la Poliția de Frontieră, dar și în Armata Națională.



Poliția din capitală a stabilit că femeia a fost ucisă pe 9 martie curent de către fostul ei soț. După o ceartă izbucnită între cei doi, bărbatul a strangulat-o cu un prosop, iar ca să scape de cadavru, l-a pus într-o geantă și a aruncat-o la tomberon.



Descoperirea macabră a fost făcută de un angajat de la salubritate, care a alertat oamenii legii.

Olga Galațan avea un băiețel de opt ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md