/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ A închiriat un BMW X5 pentru a aduce prin contrabandă încălțăminte din Odesa. Urmărit de vameși, și-a abandonat mașina

missing
15 martie 2018, ora 12:28

De această dată, bărbatului i-au fost aplicate trei amenzi – una pentru tentativa introducerii ilegale în țară a bunurilor, iar restul două – pentru nesupunerea cerințelor legale ale funcționarilor vamali de a stopa pentru efectuarea verificărilor.

Cazul a avut loc marți, 13 martie, după ce inspectorii Echipelor Mobile ale Vămii, au încercat să stopeze mașina de model „BMW X5”, în apropierea drumului de ocolire a postului vamal intern de control „Hagimus”. Bărbatul, însă, a ignorat somația ofițerilor vamali și a accelerat în direcția orașului Căușeni. Încercând să scape de urmărirea vameșilor, acesta a virat înapoi înspre postul vamal Hagimus, unde, la fel, a traversat fără a stopa pentru verificările de rigoare.

Ulterior, acesta și-a abandonat mașina în proximitatea postului vamal „Bender”, dislocat în zona de securitate, fapt ce a determinat necesitatea intervenției reprezentanților Inspectoratului de Poliție Bender, pentru evacuarea unității de transport. Ulterior, în cadrul cercetărilor, s-a stabilit că automobilul reținut este proprietate a unei firme de închirieri auto.

Mașina a fost escortată la terminalul vamal „Petricani”, iar la scurt timp a fost identificat și conducătorul unității de transport, care a recunoscut că a închiriat mașina pentru a transporta mărfurile nedeclarate.

Lotul a fost indisponibilizat până la finalizarea tuturor investigațiilor. Valoarea bunurilor a fost evaluată la peste 100.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram