(FOTO) Igor Dodon, o nouă deplasare peste hotare. A fost invitat pentru a ține un discurs la tema prezentului și viitorului Balcanilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon se află într-o nouă deplasare. De această dată la Baku unde participă la Forumul Internațional „VI Global Baku Forum 2018” care se desfășoară în capitala Azerbaidjanului în perioada 15-17 martie. Potrivit lui Igor Dodon, vizita are loc la invitația președintelui azer Ilham Aliev.

Potrivit Agendei evenimentului, Igor Dodon va avea și un discurs în cadrul unui panel al forumului la tema prezentului și viitorului Balcanilor.

La lucrările Forumului participă președinți, prim-miniștri, miniștri, foști șefi de stat și de guvern, reprezentanți ai organizațiilor internaționale, cunoscuți politicieni și persoane publice din peste 50 de țări.

Agenda de lucru a vizitei include o serie de întrevederi cu oficiali de rang înalt din mai multe țări, prezenți la eveniment.

„Îmi exprim convingerea că această vizită va contribui la consolidarea relațiilor de prietenie și intensificarea raporturilor comercial-economice dintre Republica Moldova cu diverse state”, a mai scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Din imaginile postate de Igor Dodon pe rețeaua de socializare se vede că acesta este însoțit de Zinaida Greceanîi și consilierul prezidențial Vasile Șova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...