Timp de 14 luni, 60 de tineri din Moldova și Ucraina vor fi ajutați să-și creeze propriile afaceri inovatoare la ei acasă

4

60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina, cu vârstele între 18 și 35 de ani, vor fi susținuți în inițierea afacerilor inovatoare, cu impact puternic transfrontalier social și economic. Acest proiect face parte din cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina „Joint Opportunities in Busiess for Youth”.

Proiectului transfrontalier „Joint Opportunities in Busiess for Youth” („Oportunități comune în afaceri pentru tineri”) este finanțat de Uniunea Europeană și va fi implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în parteneriat cu Organizația Publică de tineret „Noua Generație a Europei” din Ucraina.

Proiectul va încuraja și va susține tinerii potențiali antreprenori să inițieze și să dezvolte afaceri viabile, ceea ce va constitui și un suport pentru economiile ambelor țări.

Proiectului transfrontalier „Joint Opportunities in Busiess for Youth” se va desfășura timp de 14 luni. În cadrul acestuia, tinerii din ambele țări vor fi instruiți și încurajați să participe la Seed Forum-uri. De asemenea, va fi creată o platformă de asistență și consultare on-line privind scrierea unui plan de afaceri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente