Năstase cu mesaj pentru Maia Sandu: Nu mă retrag din cursă dacă PAS își înaintează candidat

Candidatul Partidului Politic Demnitate și Adevăr (PPDA) la primăria Chișinăului, Andrei Năstase a lăsat de înțeles că indiferent de decizia Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), partidul pe care îl reprezintă va merge cu candidatul său în campania electorală a alegerilor locale.

Năstase a fost întrebat de presă în timpul unei conferințe de presă dacă PPDA are un răspuns de la PAS privind susținerea candidaturii sale la primăria Capitalei. Politicianul a răspuns că PPDA se va ține de angajamentele făcute în scris și în public.

„Așteptăm acum un răspuns de la colegii noștri de la PAS. Orice decizie va fi luată noi o vom respecta. Noi suntem determinați să mergem să cucerim această primă redută – primăria Capitalei, ca mai apoi să reușim la parlamentare iar în 2019 să reușim să avem și un consiliu democratic care să lucreze cu primarul […] Discutăm întâi de toate cu cetățenii R. Moldova în speță cu locuitorii municipiului Chișinău, cu partenerii noștri de la PAS, cu exponenți ai partidelor anti-oligarhice pro-europene cu exponenți ai societății civile și asta este angajamentul nostru ferm indiferent de evoluțiile în ceea ce privește alianțele formale sau informale cu aceste entități”, a declarat Năstase, citat de 10tv.md.

Acum o săptămână, PPDA a anunțat că Andrei Năstase este candidatul la alegerile locale pentru Chișinău. Reprezentanții PPDA au venit și cu un îndemn pentru Partidul Acțiune și Solidaritate, ca acesta să sprijine candidatul înaintat de ei. Îndemnul este și pentru alte partide politice din opoziție.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.