(doc) Fără gherete până pe 1 aprilie. În preajma Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” va fi amenajată o zone de odihnă

silvia-radu-face-curat-in-jurul-complexului-memorial-feciorilor-patriei-–-sfanta-amintire–pana-la-data-de-1-aprilie-toate-gheretele-sa-fie-evacuate-1521019720

Primăria municipiului Chişinău informează că, toate unităţile comerciale amplasate pe teritoriul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Râşcani, vor fi evacuate până la data de 1 aprilie.  O dispoziție în acest sens a semnat primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu.

Potrivit documentului, agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Complexului Memorial, cât și în preajma acestuia, pe bd. Miron Costin și bd. Moscova, urmează să-și evacueze pe cont propriu toate unitățile de comerț ambulant (tonete, rulote, remorci, frigidere) și de prestări de servicii, inclusiv cele care prestează servicii distractive pentru copii. În caz de neconformare, acestea vor fi evacuate în mod forțat.

Totodată, Primăria municipiului Chişinău nu va mai elibera scheme de amplasare și nu va admite notificarea activității comerciale sau de prestări servicii de orice gen pe teritoriul adiacent și în perimetrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.

După eliberarea de comercianți a teritoriului din preajma Complexului Memorial din bd. Miron Costin, serviciile municipale de profil vor amenaja o zonă de odihnă și agrement, în limitele scuarului din bd. Moscova, 21.

Снимок

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente