Wozniacki, eliminată în optimi de la Indian Wells. Halep se poate distanța în fruntea ierarhiei WTA

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Caroline Wozniacki, care spera să câștige această competiție pentru a o putea detrona pe Simona Halep din fotoliul de lider al clasamentului mondial, a suferit al doilea eșec consecutiv în fața Dariei Kasatkina. Rusoaica o învinsese pe daneză și luna trecută, în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg (Rusia). Wozniacki a pierdut cu 6-4, 7-5.

Daria Kasatkina va juca în sferturi cu germana Angelique Kerber, cap de serie 10, care a trecut de franceza Caroline Garcia, favorită 7, scor 6-1, 6-1,

Sportiva cehă Karolina Pliskova, favorită 5, s-a calificat în sferturi, după victoria în fața americancei Amanda Anisimova, în vârstă de 16 ani, scor 6-1, 7-6[2]. În sferturi, Pliskova va juca în compania japonezei Naomi Osaka.

Pliskova este pe partea de tablou a Simonei Halep, iar cele două s-ar putea întâlni în semifinale.

Americanca Venus Williams, numărul 8 mondial, s-a calificat în sferturi pentru a doua oară consecutiv. Ea a trecut de letona Anastasija Sevastova, scor 7-6 [6], 6-4.

În sferturi, Venus Williams va evolua cu spaniola Carla Suarez Navarro, care a trecut de americanca Danielle Collins, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după un meci în care s-a impus, scor 7-5, 6-1, în fața lui Qiang Wang. În ultimele opt, Simona o va întâlni pe croata Petra Martic, numărul 51 WTA, într-o partidă ce va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...