02:22:58 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Șofer din Cimișlia, către polițist: „Eu sunt beat, cheamă grupa”. Oamenii legii susțin că acesta s-a victimizat și a devenit agresiv

Social 14.03.2018 11:00 Vizualizări1834 Autor: Ziarul National


VIDEO // Șofer din Cimișlia, către polițist: „Eu sunt beat, cheamă grupa”. Oamenii legii susțin că acesta s-a victimizat și a devenit agresiv

Un șofer din raionul Cimișlia a fost stopat pentru că circula cu viteză excesivă prin satul Ciucur-Mingir, fapt care a iscat o ceartă între el și agenții de patrulare.

Tânărul de 27 de ani de la volanul unui „Dodge” le-a spus inspectorilor de patrulare inițial că se grăbea, pentru că i se termina combustibilul.

Ofițerii de patrulare i-au propus acestuia să-l conducă la prima stație de alimentare cu carburanți, dar în drum șoferul a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului și a spus că, gata, combustibilul s-a terminat.

Polițiștii i-au mai făcut o propunere - să-i dea benzină, însă șoferul a refuzat.

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare i-au întocmit un proces-verbal conducătorului auto pentru depășirea limitei de viteză și l-au amendat cu 900 de lei, fapt care l-a supărat pe tânăr.

Acesta a refuzat să semneze procesul-verbal și i-a numit cu cuvinte necenzurate pe oamenii legii.

„Sunt beat, chemați grupa (grupul oeprativ - n.r.)”, zicea el, iar polițistul i-a spus că nu miroase a alcool. „Poate am băut pastile”, continua el.

Polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace și să acuze că i-a fost ruptă scurta. Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul: „Cine ești, cum te cheamă?”.

Cazul a fost înregistrat la Procuratura raionului Cimișlia, iar șoferul riscă și altă pedeapsă, dacă va fi găsit vinovat că a agresat un om al legii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md