/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reținut de CNA. Ar fi primit peste 500 de euro pentru a facilita eliberarea unui permis de conducere

missing
14 martie 2018, ora 10:46

Bărbatul a ajuns în vizorul oamenilor legii după ce un tânăr înmatriculat la școala auto l-a denunțat la CNA. Potrivit materialelor anchetei, bănuitul ar fi pretins și primit de la denunțător 300 de euro și 4.800 de lei, sub pretextul că poate influența membrii Comisiei de examinare din cadrul Secției Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Bălți, pentru ai determina să evalueze pozitiv cunoștințele și să elibereze permisul de conducere.

În dimineața zilei de miercuri, bărbatul a fost recunoscut în calitate de bănuit. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de până la 200.000 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram