/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Au spart ușa unui apartament și au furat de peste 150 mii de lei. Doi bărbați, reținuți

missing
14 martie 2018, ora 10:54

Potrivit poliției, doi bărbați de 40 şi respectiv 56 ani din Chișinău, ar fi pătruns într-un apartament situat în or. Vadul lui Vodă, prin forţarea lacătului uşii, de unde au sustras, mijloace financiare şi alte bunuri în sumă totală de 157 000 lei.

Oamenii legii au percheziționat domiciliul suspecţilor unde au reuşit să ridice o parte din bunurile furate şi bani. Aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, fiind pornită o cauză penală pentru furt în proporţii deosebit de mari, faptă pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

Este de menţionat că, ambii au mai fost judecaţi anterior pentru furt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram