(video) Ben Yedder reușește dubla și merge cu Sevilla în sferturile de finală a UEFA Champions League

YzZiZGI4NWRjOTEwNzY2ZTk1YWFmYjZhYTA=.thumb
Foto: digisport.ro

În această săptămână vom afla componența finală a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Până acum, echipele calificate în această fază a UEFA Champions League sunt Real Madrid, Juventus, Liverpool și Manchester City, după meciurile de săptămâna trecută.

Liga Campionilor îşi stabileşte ultimile patru semifinaliste în această săptămână. Șahtior a oferit una dintre primele surprize ale fazei optimilor de finală din Liga Campionilor, prin victoria obținută pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-1. Italienii vor avea o misiune grea pe Olimpico, după un tur în care singurul lucru îmbucurător pentru ei a fost golul marcat de Cengiz Under la debutul în Champions League. Mijlocașul ofensiv a devenit cel mai tânăr turc care a marcat în UCL. AS Roma a învins pe teren propriu echipa Shakhtar Donetsk, din Ucraina cu scorul final de 1-0, Edin Dzeko a marcat singurul gol al partidei în minutul 52. Astfel în sferturile de finală se califică AS Roma cu scorul la general de 2-2, datorită golului marcat în meciul tur din Ucraina.

Vezi rezumatul mai jos.

Cea de a doua partidă din această seară este programată în Anglia unde „Diavolii” lui Mourinho vor fi obligați să marcheze pentru ca să se califice în sferturile de fina a UEFA Champions League. În partida din Spania echipa de pe Old Trafford au fost de nerecunoscut în turul doar paradele extraordinare ale portarului De Gea au făcut ca englezii să plece fără gol primit de pe terenul andaluzilor. Echipa antrenată de Mourinho ratează calificarea după ce a fost favorită, Sevilla merge în sferturile de finală după dubla lui Ben Yedder. Lukaku a înscris singurul gol al echipei de pe Old Trafford, dar nu a fost suficient. Astfel, Sevilla se califică în sferturile de finală a UEFA Champions League cu scorul la general de 2-1.

Vezi rezumatul mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente