6 joburi în IT la care merită să-ți încerci puterile și șansele la GAUS

gausgaus3

Acum poți aplica la joburi în domeniul IT relevante pentru tine direct din Messenger cu GAUS Chatbot. Click pe LINK, selectează IT în timpul conversației și lasă-l pe GAUS să găsească cele mai potrivite oferte pentru tine.

Evoluţia rapidă a domeniului IT în Republica Moldova, dar și implementarea unor inițiative precum crearea de Parcuri IT au condus la apariția multor angajatori în acest domeniu, astfel zi de zi au crescut și numărul ofertelor de angajare în aceasta industrie. Acest lucru a condus la problema identificării pentru candidați a oportunităților potrivite din sutele de oportunități existente pe piață.

GAUS rezolvă problema timpului irosit pe citit de anunțuri de angajare în domeniul IT cu un chatbot inteligent pentru recrutare, care foarte rapid găsește cele mai relevante oferte care ți se potrivesc.

Iată la ce oportunități faine poți aplica în luna martie:

CodeFactory (3 joburi) – o companie internațională cu prezență în Moldova, România și Marea Britanie, cu oferte pentru juniori, dar și pentru cei cu peste 2 ani experiență în #php, #java sau #javascript.

gausgaus2

DevelopmentAid (1 job) – lider global în oferirea serviciilor de business și mentenanță IT pentru ONG-uri, cu oferte pentru juniori, dar și seniori în #php.

gausgaus1

GAUS (2 joburi) – este o platformă interactivă de recrutare, dezvoltată în Moldova și creată special pentru Millennials, angajează specialiști în #python #blockchain.

gausgaus3

Acum poți aplica la joburi în domeniul IT relevante pentru tine direct din Messenger. Click pe LINK, selectează IT în timpul conversației și lasă-l pe GAUS să găsească cele mai potrivite oferte pentru tine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente