/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum comentează Candu discuția dintre Platon și Tănase

missing
13 martie 2018, ora 14:00

„Ne dăm seama că domnul Platon obișnuia să înregistreze pe cei cu care discuta, pentru a obține nemeritat unele beneficii sau de a șantaja unele persoane. Am să trec cu vederea. Sunt speculații din partea unui acuzat și condamnat, care a făcut atâtea rele multor state din regiune, falimentând companii, bănci, și dând în judecată state pe dosare false. Republica Moldova a trecut printr-un scandal de proporții legat de frauda bancară și spălarea de bani, care ne-a adus un prejudiciu mare și de imagine, dar și economic. Nu vreau să comentez aberațiile cuiva care are condamnare”, a menționat speakerul Parlamentului.

Întrebat dacă convorbirile telefonice au fost un motiv plauzibil pentru care Tănase și-a dat demisia, Candu a menționat că în opinia sa, discuția telefonică nu a adus riscuri care pun sub îndoială reputația fostului ministru al Justiției: „E decizia lui și o regret”.

Președintele Parlamentului a mai spus că sunt multe forțe care își doresc ca Guvernul și Partidul Democrat să nu reușească, însă nu a putut să ne ofere un nume concret al celor care ar fi inițiat o campanie de denigrare la adresa PDM.

TV8 menționează că, postul de televiziune Jurnal TV a publicat pe 9 martie o înregistrare în care se presupune că este o discuție dintre Alexandru Tănase și Veaceslav Platon. Principalul subiect al discuției este furtul miliardului. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram