/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Ce avere are candidata PDM la funcția de ministru al Justiției. În 2016 a primit o moștenire impunătoare

missing
13 martie 2018, ora 13:21

Aceeași declarație ne arată că în 2016, Victoria Iftodi a avut un venit de peste 213 mii de lei din activitatea de notar. Tot în acest an, ea a moștenit o casă de locuit cu suprafața de 82,7 metri pătrați și două construcții adiacente cu o suprafață totală de 34 de metri pătrați. Toate aceste trei clădiri, potrivit declarației, au o valoare de puțin peste 13 mii de lei.

În același an, judecătoarea a devenit proprietara a trei grădini cu o suprafață de 0,2841 de hectare și șapte terenuri agricole cu o suprafață de peste patru hectare. Ea mai dețin un teren pentru construcții cumpărat în 2004 de 0,1559 de hectare.

Potrivit declarației, Iftodi mai deține un apartament de 66,2 metri pătrați, cumpărat în 1997 și un spațiu nelocativ de aproximativ 100 de metri pătrați cumpărat în 2013. Are o singură mașină procurată în anii 90 de model ZAZ 968M. Totodată, candidata PDM-ului la funcția de judecător mai este asociată și deține 1/3 din acțiunile SRL INOCOM, dar care este inactiv.

Menționăm că, Victoria Iftodi înainte de a fi aleasă în funcția de judecătoare la Curtea Constituțională a Republicii Moldova, a deținut calitatea de membră a Consiliului de Integritate (CI) din cadrul Autorității Naționale de Integritate (ANI). Ea a fost în funcția de ministru al Justiției în perioada 2004-2006.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram