/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Trucarea licitațiilor publice la Bălți. CNA au ridicat mai multe documente din cadrul primăriei

missing
13 martie 2018, ora 12:33

Nu este vorba despre efectuarea unor percheziții, dar de ridicarea unor documente necesare în cadrul unor investigații care vizează trucarea de licitații publice. Nu este vizat domnul primar interimar al Bălțului și nu au loc careva măsuri procesuale penale în biroul dumnealui. Sunt vizați angajați ai primăriei Bălți”, a declarat pentru TV8, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Anticorupției, Anastasia Mihailcean.

În același timp, primarul interimar al Bălțului, Nicolae Grigorișin, a publicat o înregistrare video în care spune că angajații CNA și ai procuraturii Anticorupție au documentele privind compania Olmosdon, un centru Mercedes, actele permisive asupra terenului, cum a avut loc alocarea terenurilor, documentele privind permisiunea de a construi ceva. De asemenea, au fost ridicate toate documentele ce țin de procurarea containerelor pentru gunoi.

Ea a menționat că angajații au colaborat cu anchetatorii și au prezentat toate documentele necesare și de aceea nu a fost necesară efectuarea unor percheziții sau alte măsuri procesual penale. Până în prezent nici o persoană nu a fost reținută și nici nu i s-a înaintat vreo învinuire în dosarul dat. Totodată, Mihailcean a menționat că instituția pe care o reprezintă va reveni cu mai multe detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram