Portdrapelul Moldovei la JO de la Londra: SOS! Sportul Tir cu Arcul din Moldova este distrus de însuși Clubul Sportiv Central Dinamo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arcașul moldovean Dan Olaru, portdrapelul delegației Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de vară de la Londra și cel mai tânăr sportiv moldovean la Londra, bate alarma în privința Sportului de Tir cu Arcul țin țara noastră. „SOS. Suntem în situația în care Sportul Tir cu Arcul din Republica Moldova este distrus de însuși Clubul Sportiv Central Dinamo sub auspiciile căruia se află”, este mesajul lansat de sportiv pe rețelele de socializare.

„Unicul teren pentru Tir cu arcul a fost vândut, fără a oferi sportivilor o alternativă de spațiu pentru antrenament. Peste o lună trebuie să ieșim pe teren pentru a începe pregătirile pentru califcările la Jocurile Olimpice Europene și pentru Jocurile Olimpice de tineret. NOI NU AVEM UNDE NE ANTRENA! Este un strigăt de disperare din partea tuturor care au dezvoltat și au investit în acest sport de-a lungul anilor”, a mai scris Dan Olaru pe pagina sa.

„Pentru interese meschine și dubioase, prin scheme corupte, se distruge fără ezitare tot ce a fost edificat decenii. AȘA SUSȚINE (MAI CURÂND DISTRUGE) REPUBLICA MOLDOVA SPORTUL DE PERFORMANȚĂ!”, a conchis acesta în mesajul său.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...