Ești pasionat de inginerie? Participă la evenimentul ingineresc pentru elevi „Professional Engineering Competition”

mm
Foto: dreamstime.com

Dacă ești pasionat de inginerie, îți dorești în viitor să îmbrățișezi o meserie cu profil ingineresc sau ești un „mic Einstein”, creativ și iscusit, vino pe 31 martie 2018 la cel mai tare eveniment ingineresc din țară pentru elevi „Professional Engineering Competition ”.

Evenimentul are drept scop dezvoltarea abilităților inginerești, creativității, capacității de a lucra în echipă și de a îndeplini sarcinile conform domeniului ingineresc.

Criterii de eligibilitate:

# Vârsta 16-18 ani;

# Existența unei echipe alcătuite din 4-5 prieteni;

# Fiecare membru al echipei trebuie să completeze formularul, până pe 15 martie 2018.

În cadrul concursului vor participa 7 echipe din țară alcătuite din 4-5 membri, adolescenți din licee, colegii sau școli profesionale, care timp de 8 ore își vor pune la încercare creativitatea și spiritul inovativ, elaborând prototipul unui aparat din diverse materiale oferite de către organizatori.

Pe parcursul competiției tinerii vor mai avea parte de un târg de organizații de voluntariat, de dezvoltare personală, VR, imprimare 3D, robotică și alte multe alte lucruri interesante.

Spre final fiecare echipă își va prezenta proiectul, iar juriul, format din organizatori și parteneri, va alege câștigătorul, conform regulamentului concursului.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente