(video) Victorie istorică în MMA. O luptătoare transgender din Brazilia a învins un bărbat în ring

246251-thumb
Foto: fmlibre.com.ar

Anne Veriato, de 21 de ani a intrat în istorie. Originara din Brazilia este prima femeie transgender din istorie MMA care reușește să învingă un bărbat în ring.

Anne Veriato o tânără de 21 de ani care a început o carieră în jiu-jitsu la vârsta de 7 ani. Tânăra luptătoare a reușit să învingă un luptător MMA, Railson Paixao. Meciul a avut loc în Manaus, Brazilia, și s-a încheiat cu o victorie prin decizie unanimă a luptătoarei MMA în fața lui Railson Paixao, scrie sporter.

Anne Veriato este deținătoarea centurii maro în Jiu-Jitsu brazilian. Se luptă de când avea șapte ani. Mai mult, sportiva a câștigat în mod repetat luptele împotriva bărbaților în conformitatea cu regulile Jiu-Jitsu-ului brazilian. Intenția de a debuta în MMA a fost făcută publică de către luptătoare în luna februarie.

Anne Veriato a făcut trecerea de la jiu-jitsu la MMA în 2018 și a reușit o victorie asupra lui Railson Paixao după punctele acumulate.

Un alt exemplu de astfel de lupte au fost meciul cu participarea lui Fallon Fox, un transgender de sex masculin care a luptat exclusiv împotriva femeilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente