Recomandări #diez. Evenimente primăvăratice pentru 13 martie, o zi frumoasă de marți

pexels-photo-241558
Foto: Maria Tyutina

O nouă săptămână începe cu forțe noi și multă energie. Pentru o productivitate sporită și emoții pozitive, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente primăvăratice.

# Propaganda versus accesul la informații

Image may contain: text

Misiunea de bază a presei – să aducă societății informație veridică, obiectivă și nepărtinitoare – este subminată atunci când aceasta este utilizată ca instrument de propagandă. Pe 13 martie veniți la o dezbatere publică în care se va discuta despre știri, calitatea acestora, propaganda în mass-media și accesul la informație echidistantă. Două echipe, a câte doi dezbateri fiecare, joacă după reguli parlamentare și la cronometru. Evenimentul va avea loc la 13A Coworking Space, la ora 18:30. Mai multe detalii găsiți aici.

# Curs de Retorică – arta expresiei corecte şi frumoase

Image may contain: one or more people

În viaţa cotidiană, la serviciu sau în relaţiile personale, toţi dorim să ne transmitem corect, clar şi frumos ideile. Mergeți la un curs practic de retorică, la urmează să descoperiți şi exersați abilităţile unui orator bun. Veți învăța cum se concepe şi pregăteşte un discurs interesant, atractiv şi elegant. Detalii găsiți pe Facebook.

# TECH Women Meetup

Image may contain: 1 person, sitting and text

Pe data de 13 martie, ora 18:30 la Tekwill va avea loc prima întrunire sub egida TECH Women, inițiativa dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC). Evenimentul va aduce împreună profesioniste IT cu experiență și lideri de comunitate pentru a discuta și a valida modalitățile în care putem contribui, împreună, la creșterea exponențială a numărului femeilor care activează în domeniul IT.
Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Seminar: Lumea Vinurilor Internaționale

Image may contain: text

Vino alături de mai mulți sommelierii ASE la o seară plină de surprize, vinuri excepționale și desigur degustarea lor. În cadrul seminarului vei discuta despre Vinurile Internaționale și Povestea organizatorului în cunoașterea lor. Vei cunoaște cel puțin 10 țări internaționale prin intermediul vinului, dar și care sunt cele mai populare vinuri. Evenimentul va avea loc Jolly Alon Hotel & Business Center, la 18:00. Pentru mai multe detalii vedeți pagina de Facebook a evenimentului. 

# Jocul de-a detectivii

Image may contain: shoes

Game Night (2018) urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși. Filmul poate fi văzut la cinematografele Patria, mai multe detalii urmărește pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente