Participă la training-ul MeWeMoldova și învață să faci istorii digitale anticorupție de la o regizoare americană de film

Multimedia-1

Vrei să înveți de la o regizoare și producătoare americană de film cum să creezi și să promovezi o istorie în format digital ce va genera schimbarea socială, atunci înregistrează-te pentru training-ul #MeWeMoldova și contribuie la combaterea corupției în Moldova.

Timp de două zile și jumătate, 25 de participanți ai proiectului #MeWeMoldova vor învăța despre conceptul de digital storytelling (istorii în format digital) în calitate de instrument de promovare a schimbărilor sociale și în special a combaterii corupției din Republica Moldova. La fel, tinerii și tinerele vor lucra la proiecte media personale, fiind ghidați de către  profesionista din America și vor explora competențe mediatice precum scrierea creativă, video blogging, comunicare strategică, dar și abilități de consolidare a comunității, liderism și soluționare creativă a problemelor.

După training-ul de două zile și jumătate, participanții vor lansa propriile campanii online de promovare a mesajelor generatoare de schimbare socială și combaterii corupției în Moldova, iar un număr select de campanii vor fi prezentate la nivel național și global.

Criterii de selectare:

#Ești elev, student, lucrător de tineret sau membru al unui ONG;

#Ai între 16 și 30 de ani;

#Te simți bine să fii în media și să promovezi acțiunile #MeWeMoldova pe rețelele de socializare;

#Te poți dedica timp de două zile și jumătate activităților #MeWeMoldova, dar și sesiunilor virtuale de feedback cu Ashoka Youth Venture și Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC).

#Vei putea să implementezi cunoștințele dobândite în cadrul #MeWeMoldova pentru a crea propria campanie online.

Detalii despre #MeWeMoldova

#Data training-ului: 10-13 aprilie 2018;

#Locația: Chișinău;

#Limba de comunicare în cadrul proiectului: engleza;

#Cheltuielile de cazare, mâncare și transport interurban sunt acoperite de către organizatori;

Înregistrează-te până pe de 20 martie, completând FORMULARUL ONLINE.

#MeWeMoldova este organizat în parteneriat dintre Ashoka Youth Venture (SUA) și Asociația pentru Dezvoltare Creativă cu suportul financiar al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii și Ambasada SUA în Moldova.

Pentru mai multe detalii contactați Coordonatoarea pe comunicare a Asociației pentru Dezvoltare Creativă,  Viorica Budu,  067346379, [email protected].

FACEBOOK PAGE COVER_ME_WE_ooo

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente