14:23:45 16.04.2024
Stiri

Pavel Filip, despre demisia ministrului Justiției: „Regret foarte mult. Un mod de a proteja Guvernul de atacuri”

Politică 12.03.2018 13:07 Vizualizări3313 Autor: Ziarul National
Pavel Filip, despre demisia ministrului Justiției: „Regret foarte mult. Un mod de a proteja Guvernul de atacuri” Cotidianul


Premierul Pavel Filip regretă „foarte mult” anunțul ministrului Justiției, Alexandru Tănase, cu privire la demisia sa din funcție.

La începutul ședinței de astăzi a Guvernului, prim-ministrul a declarat că decizia lui Tănase a fost „un mod de a răspunde la atacurile de denigrare a sa și de a proteja Guvernul de aceste atacuri”.

Pavel Filip i-a mulțumit lui Tănase pentru activitatea din funcția de ministru, pentru că este „un profesionist” și că a demonstrat „că poate face foarte mult pentru reformarea justiției”, chiar dacă a activat doar câteva luni în Guvernul său.

Alexandru Tănase nu este prezent la ședința de astăzi a Guvernului, dar premierul a dat asigurări că „mica reformă” a justiției elaborată de Tănase „va fi pusă în aplicare”.

Prim-ministrul a mai ținut să sublinieze că Tănase „a avut sprijinul politic al Partidului Democrat” și a anunțat că formațiunea va comenta decizia ministrului mâine, după ședința săptămânală.

Amintim că Alexandru Tănase și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de ministru ieri, pe Facebook, după ce vineri în spațiul public a apărut o discuție telefonică a sa cu Veaceslav Platon, despre furtul miliardului.

CITIȚI și Negru, despre DEDESUBTURILE demisiei lui Tănase: „Ceva s-a schimbat peste noapte. Lovindu-se în Tănase, se lovește în PD și Plahotniuc”


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md