Simona Halep are „tot respectul” pentru Caroline Dolehide, după confruntarea de la Indian Wells

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a declarat că are tot respectul pentru Caroline Dolehide, pe care a învins-o greu, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2, duminică, în turul al treilea la Indian Wells (California).

„Sunt foarte fericită pentru această victorie. A fost dificil și am tot respectul pentru ea, deoarece a jucat un tenis foarte bun”, a afirmat Halep după succesul reușit în mai bine de două ore de joc în fața americancei de 19 ani, beneficiara unui wildcard.

„Joacă foarte, foarte bine și nu mai jucasem împotriva ei, așa că nu știam cum vine mingea. A fost destul de dificil în primul set, am jucat prea plat și prea rapid. Apoi am încercat să ratez mai puțin și să o fac să alerge, să plimb mingea mai mult”, a mai spus Halep, citată de site-ul WTA, preluat de Agerpres.

„În cele din urmă cred că am stat mai bine pe picioare, iar când a trebuit să închei punctul am făcut-o”, a subliniat liderul mondial.

În setul decisiv, Halep a luat inițiativa și am profitat de momentul bun, obținând victoria: „Am luptat și am încercat să găsesc ritmul și tactica potrivită pentru ea și am reușit. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl iau din acest meci, nu neapărat victoria. Faptul că am găsit ceea ce trebuia să joc și am revenit este mai important”.

Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va juca pentru un loc în sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina Mladenovic cu 6-1, 6-2.

„M-am antrenat acum câteva zile cu ea. E o adversară dificilă, joacă bine și mă aștept la un meci greu, diferit de cel de azi, dar sunt pregătită. Mă simt bine și voi face tot ce pot ca să câștig”, a concluzionat Halep.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...