Igor Dodon a lansat o nouă colecție de panouri stradale dedicată „centenarului”

2

Președintele Republicii Moldova a plasat alte panouri publicitare, de această dată cu înscripții împotriva celor care doresc unirea cu România. Potrivit acestuia, „aniversarea centenarului a răscolit cele mai iraționale și întunecate emoții și pasiuni”, referindu-se la unioniști.

„Și multe autorități din statul vecin și-au arătat adevărata față și intenție. Dar va trece și această perioadă și spiritele se vor liniști. Timpul va trata această maladie. Unioniștii vor rămîne doar cu visul nerealizat. Și cu rușinea pe viață pentru trădarea țării și a neamului în care s-au născut”, menționează Dodon în postarea sa, unde mai apar două fotografii cu panouri publicitare cu înscripția „unionismul trece, patria rămâne”.

Anterior, Igor Dodon plasase în Chișinău, dar și pe unele drumuri naționale panouri cu mesaje semnate de șeful statului. „Am promis, am realizat”.

Printre acestea se refereau la faptul că „Exportul în Federația Rusă a crescut de 3-4 ori”, deși datele statistice arată cu totul altă poveste, că a creat locuri de muncă, deși prerogativele președintelui nu includ astfel de atribuții, dar și că a oferit sprijin la 100 de mii de persoane din Rusia, lucru încă neclar dacă a fost făcut sau nu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente