Silvia Radu le-a cerut pretorilor “să părăsească birourile și să muncească pe teren”

Primarul general interimar, Silvia Radu le-a solicitat pretorilor de sector ca până la Paști să facă curățenie-lună în oraș. Totodată, edilul s- a arătat nemulțumită de modul în care își desfășoară activitatea pretorii, notează Agora.md.

„Rog pretorii să intervină în ceea ce ține de ordinea publică și de curățeania din Chișinău. Implicați-vă, verificați agenții economici. Vreau ca orașul să fie lună până la Paști. Dacă străzile mai sunt curate, apoi pe străduțele, stradelele din cartier pare că nimeni nu a trecut vreodată să vadă ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Silvia Radu.

Primarul general interimar i-a somat pe pretori să părăsească birourile și să muncească mai mult pe teren:

„Oamenii se roagă să revină zăpada pentru a acoperi gunoiul. Ieșiți din birouri, mergeți în teren. Nu este prima dată când vă rog, da voi văd că nu înțelegeți acest lucru”.

Un alt aspect pe care insistă primarul general interimar sunt instalațiile pentru curățarea roților camioanelor care ies de pe șantiere.

„Faceții inspecție la șantiere, verficați ca toți agenții economici să curețe roțile autospecialelor. Dacă nu îndeplinesc condițiile, întreprindeți acțiuni conform legii”, a conchis edilul.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.