Unsprezece persoane, printre care fiica unui om de afaceri turc și prietenele acesteia, au murit în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unsprezece persoane au fost ucise duminică în urma prăbușirii în sud-vestul Iranului a unui avion privat turcesc care zbura de la Sharjah, Emiratele Arabe Unite, la Istanbul, a anunțat un purtător de cuvânt al aviației civile iraniene, citat de ISNA, relatează Reuters. După multe ore de căutări, epava avionului prăbușit și corpurile celor 11 oameni care se aflau la bord au fost găsite de echipele de intervenție din Iran.

Potrivit presei străine, aparatul de mici dimensiuni îi aparținea unui om de afaceri turc. La bord se aflau fiica acestuia și câțiva prieteni. Ea urma să se mărite și tocmai venea din Dubai, unde își ținuse petrecerea burlăcițelor.

Avionul s-a prăbușit într-o zonă de munte și a luat foc, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență citat de televiziunea de stat aeriană.

„Putem confirma că un avion privat turcesc care traversa spațiul nostru aerian a dispărut de pe radar și s-a prăbușit în apropiere de Shahr-e Kord”, a declarat Reza Jafarzadeh la televiziunea publică.

Inițial, oficialitatea iraniană nu a putut oferi informații în legătură cu numărul de persoane aflate la bordul aeronavei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...