/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ UPDATE. Un avion turcesc s-a prăbușit în munții din Iran. A fost stabilită identitatea pasagerilor

missing
11 martie 2018, ora 20:43

Agenția iraniană de știri Tașnim scrie, citând la rândul său un oficial din aviație, că avionul era unul privat.

„Putem confirma că un avion privat turcesc.. care traversa spaţiul nostru aerian a dispărut de pe radar şi s-a prăbuşit în apropiere de Shahr-e Kord”, a declarat Reza Jafarzadeh, purtător de cuvânt al aviaţiei civile iraniene, la televiziunea publică.

Aparatul de zbor s-a prăbușit într-o zonă muntoasă, în apropierea orașului Shahr-Kord, și a luat foc.

UPDATE 20.28: La bordul aeronavei Challenger 604 se afla fiica unui binecunoscut om de afaceri turc, Hussein Basharan, și șapte dintre prietenile sale, anunță presa turcă. După cum notează ziarul Sozcu, Mina Basharan, de 28 de ani, se întorcea din Emiratele Arabe Unite, unde unde şi-a ţinut petrecerea burlăciţelor.

Din 2013, tânăra era membră a consiliului de administrație al holdingului, fiind pregătită să ia locul tatălui său în fruntea companiei Bașaran Holding.

După cum a anunțat presa turcă, cu trimitere la Ministerul turc al Transporturilor, un avion privat care aparținea companiei de investiții turcești Bașaran Holding și zbura de la Sharjah la Istanbul a dispărut de pe radare la ora 16.40 (ora Chișinăului). La bord avionului se aflau 11 persoane, inclusiv trei membri ai echipajului. Salvatorii iranieni încearcă să ajungă la locul prăbușirii avionului.

Mina urma să se mărite la finalul acestei luni şi alături de şapte prietene s-a dus la Dubai, unde au petrecut la un concert al artistei Rita Ora. Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apare sâmbătă alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai. Profilul conține, de asemenea, fotografii din interiorul aeronavei.

?????? #minasbachelorette #bettertogether @buguniform

A post shared by Mina Başaran (@minabasaran) on

⭐️ #minasbachelorette #bettertogether

A post shared by Mina Başaran (@minabasaran) on

Best Weekend ??? #bettertogether #minasbachelorette

A post shared by Mina Başaran (@minabasaran) on

?????? #bettertogether #minasbachelorette

A post shared by Mina Başaran (@minabasaran) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram