05:15:53 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Drama cântăreţei Adele: „El m-a transformat într-un adult”

Monden 11.03.2018 19:00 Vizualizări1770 Autor: Ziarul National
VIDEO // Drama cântăreţei Adele: „El m-a transformat într-un adult” sursa: one.ro


Mama sa avea doar 18 ani când a născut-o şi a trebuit să o crească singură.

Tatăl său a abandonat-o la vârsta de doi ani, potrivit goalcast.com. Au trăit în sărăcie şi îşi schimbau domiciliul frecvent.

Adele a schimbat peste 10 şcoli din pricina aceasta. N-a visat niciodată că va ajunge celebră. După ce a absolvit liceul, a vrut să ajute alţi artişti să îşi trăiască visul, negândindu-se deloc să se ocupe de al ei.

Într-o zi, un prieten a urcat pe Myspace câteva probe cu ea cântând, înregistrare care a fost descoperită după doi ani de un studio de înregistrări.

În această perioadă, Adele a început o relaţie cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. A fost o legătură care a marcat-o profund, deosebit de intensă. Ea a descris în doar câteva cuvinte această poveste: „El m-a transformat într-un adult.”

Relaţia a durat 18 luni şi finalul ei a lăsat-o cu inima frântă. Peste puţin timp, a aflat că el s-a logodit, iar durerea acestei veşti a dus la apariţia unuia dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din lume: „Someone like you”.

Albumul său de debut, intitulat 19, a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare.

Despre ea însăşi, Adele spune: „Semăn cu toţi ceilalţi, nu că ar fi toţi supraponderali, doar sunt dovada că nimeni nu e perfect, iar vedetele sunt, de obicei, perfecte, intangibile, inaccesibile.”

Ce nu știai despre Adele s-ar putea să te amuze



S-ar putea să te șocheze sau s-ar putea să te ajute să iei viața așa cum e. Am găsit pe People tot ce nu știai despre Adele.

Este căsătorită în secret de ceva timp

„Încercam să-mi amintesc cum a fost la debutul relației noastre. Pentru că oricât de grea este o despărțire, oricât de dureroasă poate fi, acel sentiment când te îndrăgostești de altcineva este cel mai frumos sentiment. Sunt dependentă de începutul unei relații. Desigur, nu voi mai simți asta niciodată pentru că sunt căsătorită acum. L-am găsit.” Vedeta a făcut anunțul că este căsătorită în timpul unui concert.

Atunci când era însărcinată i-a crescut… barbă

Sarcina poate fi un miracol și o binecuvântare. Dar poate avea și efecte ciudate asupra corpului. Întrebați-i pe Adele și pe Larry cum stă treaba! Cine e Larry? „Cât am fost gravidă, am avut atât de mult testosteron că îmi crescuse barbă. Nu glumesc, am scăpat de ea aseară. Chiar am barbă! O numesc Larry!”, a mărturisit vedetă.

Despre viața în turneu: a învățat să facă mai multe lucruri în același timp

Adele profită de publicul sau și le mărturisește fanilor toate problemele ce nu-i dau pace. Într-o astfel de „terapie de grup”, le-a spus australienilor că este foarte greu să îmbine viața profesională cu viața personală, de când e mamă. „Trebuie să mă fi văzut la garderobă. A fost necesar să mă rad de urgență pe picioare!”. Sinceră până la capăt!

Atunci când are trac, are probleme de digestie

Știi cum e atunci când ai emoții, te apucă niște probleme digestive care te țin mult timp în baie? Am fost delicată, dar Adele n-a fost tocmai așa când a povestit publicului că din cauza tracului a trebuit să ia Imodium pentru că… ați prins ideea!

A fost nevoită să renunțe la pizza și nu e tocmai fericită

„Nu mai am voie să mănânc pizza, oameni buni! Cât de rău sună asta?” Adele le-a povestit fanilor ei, într-un concert, că nu mai are voie să mănânce pizza, pentru că roșiile gătite îi dau reflux esofagian și îi afectează vocea. Ufff!

Adoră să se uite la emisiunea „Keeping up with the Kardashians”

Da, show-ul cu familia Kardashian în prim-plan este pe gusturile lui Adele. Se pare că în perioada sarcinii cu Angelo, fiul ei, s-a uitat pe repeat la Keeping up with the Kardashians.

Aproape că a căzut de pe scenă

Poate ai observat și tu dezechilibrul starurilor în rochii ample, grele și în tocuri amețitoare. Ce nu știai despre Adele este că ea nu ascunde mici „imperfecțiuni”, ba dimpotrivă, le povestește. „Nu știu dacă ați văzut dar era cât pe ce să-mi rup gâtul pe scenă. M-am împiedicat pe scări, n-am purtat niciodată o rochie precum aceasta. Am uitat s-o ridic, am călcat aiurea și mai-mai am luat o trântă. Sigur ați auzit că mi-a fugit vocea, dar m-am ***at pe mine de frică”. Ah, da, ce nu știai despre Adele este că vorbește puțin din „topor”.

Știai că Adele se teme de… țânțari?

Ce nu știai despre Adele poți afla cu ușurință în concerte! În timpul unui show în Brisbane, „atacată” fiind de țânțari, s-a panicat și a fugit pe scenă, spunând că „Eu nu sunt Australia. Urăsc gângăniile”. Desigur, a liniștit mulțimile cu râsul ei contagios.

A renunțat la toate efectele pirotehnice din timpul show-urilor sale

Deși mult timp a avut efecte pirotehnice și artificii în concerte, Adele a renunțat la ele din motive materne. În timpul unui show, fiul ei era în public și resturi de la artificii i-au intrat în ochi. Așa că a renunțat complet la aceste efecte speciale. Deși a făcut un sondaj live așa cum numai ea știe, vorbind cu publicul, și mulțimea ce a dorit artificii a fost peste mulțimea ce a răspuns cu „Boooo”, cântăreața nu s-a lăsat!

Sursa: one.ro; andreearaicu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md