20:00:19 18.04.2024
Stiri

Actor îndrăgit, ajuns la ÎNCHISOARE după ce a violat o minoră!

Monden 10.03.2018 20:03 Vizualizări4591 Autor: Ziarul National
Actor îndrăgit, ajuns la ÎNCHISOARE după ce a violat o minoră! Sursa: stirilekanald.ro


Unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele a fost implicat într-un scandal sexual de proporții care l-a băgat direct în spatele gratiilor. Artistul a fost acuzat că a violat o colegă de platou, minoră.

Acum câțiva ani, Mauricio Islas a fost implicat într-un scandal sexual care l-a băgat la închisoare. Mauricio, care era căsătorit și avea o fetiță, a fost acuzat că a violat-o pe actrița Genesis Rodriguez alături de care filma la telenovela „Prisionera” în Miami și care, la vremea respectivă era minoră.

În timpul unei scene, Genesis a căzut și și-a rupt piciorul, fiind transportată de urgență la spital. Înainte să i se facă o radiografie, medicii au întrebat-o dacă ar putea fi însărcinată, pentru că razele X sunt interzise în timpul sarcinii. Atunci, actrița le-a povestit medicilor ce s-a întâmplat, iar aceștia au anunțat imediat poliția.

Actorul a fost reținut și a trebuit să plătească o sumă colosală pentru a fi eliberat pe cauțiune.

Acesta a încercat să facă lumină în acest caz și a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu Genesis, dar cu acordul ei, nefiind în niciun caz vorba de un viol.

Televisa a organizat o petrecere la care Mauricio și Genesis au consumat alcool, apoi au plecat împreună și au întreținut relații intime.

Acest scandal l-a costat pe Mauricio Islas căsătoria cu soția sa, care a divorțat după acest episod, iar reputația i-a fost grav afectată.

„La început, Mauricio era genul de bărbat glumeț, sociabil, simpatic. Genul ăla de drăcușor cu față de nevinovat. Genesis s-a lăsat purtată de iubirea pe care o simțea pentru această persoană. Pentru mine, el nu era un om de încredere și nu s-a purtat ca un bărbat în acea situație, nu a respectat. Ce s-a întâmplat a fost cu adevărat monstruos. Ce-am trăit eu atunci și lucrurile pe care le-am văzut... dacă aș povești, nu m-ar crede nimeni”, a declarat Gaby Spanic după scandal.

Mauricio Islas și-a cerut ulterior scuze public, dar reputația lui a fost grav afectată. De la actorul care își făcuse un nume în lumea telenovelelor cu rolurile din „Săracă fată bogată”, „Cântec de iubire”, „Ștrengăriță”, „Preciosa”, „Amor gitano”, „Mi destino eres tu”, „Primer amor... a mil por hora” sau „Amor real”, a ajuns să nu mai fie dorit de niciun producător.

A mai apărut în câteva telenovele precum „Amores de mercado”, „Pecados Ajenos”, „La Loba” sau „Cielo rojo”, însă niciuna dintre aceste producții nu s-a bucurat de un succes pe măsura celor a cărui protagonist a fost Mauricio în trecut.

Sursa: stirilekanald.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md