Lionel Messi nu va face parte din echipa lui Valverde pentru deplasarea de la Malaga. Care este motivul

leo-messi-barcelona-girona_try7ibgc38gq17iewf9ejr55r
Foto: Goal.com

Schimbare de ultim moment în lotul Barcelonei pentru deplasarea de la Malaga. Messi nu va face parte din echipa lui Valverve, locul său urmând a fi luat de columbianul Yerry Mina. Informația a fost furnizată de gruparea catalană pe contul de twitter, acolo unde a fost precizat că superstarul argentinian va lipsi din „motive personale”.

Potrivit primelor informaţii, motivul învoirii lui Messi are legătră cu faptul că soţia sa, Antonella, poate naşte în orice moment al treilea copil al cuplului.

Cotidianul Marca anunţă că, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, Leo Messi a devenit tată pentru a treia oară. Soţia sa a născut un băiat, care va primi numele Ciro. Şi primii doi copii ai cuplului sunt tot băieţi, Thiago şi Mateo.

Lionel Messi a confirmat nașterea celui de-al treilea copil al său. Ciro este al treilea băiat al argentinianului, după Thiago şi Mateo, scrie gi

„Bine ai venit, Ciro! Mulțumim lui Dumnezeu că totul e perfect. El și mama lui sunt bine. Suntem foarte fericiți”, a fost mesajul postat de Messi pe Instagram, alături de o poză superbă.

https://www.instagram.com/p/BgJMXQFn4hq/?utm_source=ig_embed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente