O femeie obligată să plătească 2.000 lei fostului soţ, după ce bărbatul a aflat de pe Facebook că a fost părăsit

Sentinţa luată în premieră de Judecătoria Iaşi. Judecătorii au obligat o femeie să plătească 2.000 de lei fostului soţ, ca despăgubiri morale, după ce bărbatul a aflat de pe Facebook că a fost părăsit.

Povestea a început în urmă cu un an, când femeia a părăsit căminul conjugal, iar soţul a aflat de pe Facebook că aceasta plecase în străinătate, cu un al bărbat. Femeia a publicat pe reţeaua de socializare fotografii cu noul bărbat din viaţa ei şi a făcut publică relaţia, relatează Mediafax.

În faţa instanţei, bărbatul a susţinut că între ea şi soţia lui nu au existat probleme. De partea cealaltă, femeia a relatat că a fost agresată, însă în faţa judecătorilor nu a putut dovedi acuzaţiile.

Avocata bărbatului a susţinut că acesta a suferit traume în urma întâmplării şi că a avut nevoie de consiliere timp de peste şase luni. Bărbatul a cerut despăgubiti de 4.000 de lei, însă instanţa a decis să primească numai jumătate din sumă.

Cei doi ieşeni erau căsătoriţi de aproximativ doi ani şi nu aveau copii.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.