/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Vacanță la un preț redus în Grecia sau Bali. Agențiile de turism anunță reduceri de până la 35%

missing
09 martie 2018, ora 18:16

Ca și în anii trecuți, cei mai mulți dintre moldoveni aleg să se odihnească în Grecia, Turcia și Bulgaria. Astfel, dacă vă faceți rezervare de pe acum, o vacanță de o săptămână, la vară, vă poate costa cu 10-15 la sută mai ieftin.

Grecia „low-cost” de exemplu, la moment un tur, un sejur  cu cazare 7 nopți, opt zile transportul tur-retur, asigurarea medicală și trei excursii incluse încep de la 139 de euro la ziua de astăzi, cei care procură în luna aprilie-mai, primesc același tur în jur de 170 de euro,” a spus Ion Curmei, director agenție de turism.

Unele agenții pregătesc și oferte mai exotice cu reduceri considerabile. „Un sejur pe insulele Bali începe de la 780 de euro de persoană, la 4 stele, cu zborul inclus din Chișinău, cazare 7 nopți pentru o persoană, masa inclusă, pe când în sezon sau cât mai aproape de data zborului, prețul crește cu 30 de procente – ar fi aproape 1000 de euro de persoană. Deci, facem o economie considerabilă,” a menționat Natalia Dohotaru, director agenție de turism.

Experții spun că de rezervările prealabile depinde și confortul călătorilor. Iar pentru maximă comoditate, agențiile oferă și posibilitatea achitării în rate.

Un alt avantaj ar fi faptul că avem o mai mare posibilitate de alegere, deoarece sunt disponibile majoritatea hotelurilor, pe când în sezonul de vârf este foarte dificil să alegem ceva drăguț cu condiții convenabile,” a adăugat Natalia Dohotaru.

Turiștii care rezervă acum pot achita doar un avans și astfel, în fiecare lună să vină să achite din salariu o mică sumă de bani,” a spus Ion Curmei.

Nu va rămâne decât să alegeți destinația dorită, să pregătiți valiza și să așteptați concediul bine-meritat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram